Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strömsberg föll tungt igen

Det blev en ny tung förlust för Strömsberg i fotbollstvåan.
I andra serieomgången blev det stryk med klara 4-0 mot Skiljebo nere i Västerås.

Annons

Strömsberg spelade helt jämt med hemmalaget fram till 1-0 målet som kom efter en knapp halvtimme. Nu får målet också betecknas som ett självmål.

Hemmalagets Hampus Tjärnhäll kom fri och sköt mot Björn Jansson i Strömsbergsmålet. Men bollen tog olyckligt styrning på Björn Johansson. Styrningen ställde målvakten.

– Vi startade matchen bra, men ett dåligt uppspel föregick deras 1-0 mål som också tog styrning på en av våra spelare, sa Strömsbergs tränare Carlos Santis.

Fram till 1-0 målet så spelade Strömsberg säkert och disciplinerat. Men efter det olyckliga målet så tog hemmalaget mer och mer över spelet.

Strax före pausvila kunde också hemmalaget öka på till 2-0. Här var det Patrik Grönvall som överraskade gästerna målvakt med ett hårt distansskott.

Efter paus så kom Sklijebo att dominera än mer och redan tio minuter in i andra halvlek så kom också 3-0.

Här var det Karvan Safari som stod för ett snyggt förarbete och friställde Hampus Tjärhäll som kunde lobba in bollen över Bjön Jansson i Strömsbergsmålet.

Efter 3-0 målet såg det ut som om gästerna hade tappat sugen och hemmalaget och spelet kom mestadels att vara förlagt på den ena planhalvan.

– När dom kunde göra 3-0 så blev det tungt för oss. Men sedan hade också Roni Ali två fina chanser  - utan att kunna få in bollen. Vi mötte ett lag med kvalitet nu får vi komma igen nästa helg när vi möter Syraianska Kerburan, sa Carlos Santis. 

Nu hängde inte Strömsberg alls med och i slutminuterna kunde också Karvan Safari sätta hemmalagets fjärde mål.

– Vi gör en bra match, men Strömsbergs var bra med i matchen under den första halvtimme , sa hemmalagets tränare Michael Andersson.

– Vi fick ju också 1-0 målet lite turligt efter som bollen tog på en av gästerna och ställde deras målvakt. Men efter 1-0 målet tog vi över spelet och vann helt rättvist. Efter 3-0 målet var det mest spel på deras planhalva, summerade Michael Andersson som berömde hela sin trupp.

Mer läsning

Annons