Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strömsberg i mycket viktig match

Förra säsongen klarade Strömsberg nytt kontrakt i fotbollstvåan genom att i två matcher vinna över Avesta.

Annons

Avesta gästar Heden igen och kan Strömsberg vinna den här mycket, mycket viktiga hemmamatchen så ser läget betydligt ljusare ut.

– Det här är en sexpoängsmatch och nu gäller det att våra grabbar är mentalt skärpta redan från första avspark, säger Strömsbergs chefstränare Carlos Santis.

Avesta är i nuläget jumbo i fotbollstvåan och har tre poäng upp till Strömsberg. Strömsberg har Upsala IF tre poäng ovanför sig i tabellen.

Läget är naturligtvis mycket spänt och ovisst inför slutomgångarna. Efter Avestamatchen avslutar Strömsberg med tre riktigt svåra uppgifter eller vad sägs om Sandviken, Norrtälje och serieledarna Enskede som avslutningsmatch hemma på Heden?

Hur Strömsberg kommer att mobilisera sina trupper inför sexpoängsmatchen är höljt i dunkel.

– Ja, jag kommer inte att lämna någon laguppställning inför matchen. Klart är dock att Nicholoa Björklund INTE kommer att spela på grund av att han är avstängd.

– Men i övrig så finns hela truppen tillgänglig, säger Carlos hemlighetsfullt.

Så mycket kan vi väl ändå gissa att de säkra mittbackarna Björn Johansson och Sereya Mobaraki finns med och att Micro Lööf och Robin Andersson finns med på mittfältet är väl heller inget direkt vågat tips.

Hur som helst så vet vi mycket mer när domaren blåser av matchen strax före fyra i morgon eftermiddag.

En seger för Strömsberg och tre mycket viktiga poäng i kampen för ett nytt kontakt i fotbollstvåan.

Mer läsning

Annons