Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Toppmatch väntar för SIF

Att åka till Nacka som serietvåa passar Sandvikens IF perfekt.
– Med fyra raka segrar finns det självförtroende och det behövs mot ett riktigt bra motstånd, säger SIF-tränaren Stefan Lundin.

Annons

Nacka ligger trea i serien bara två poäng efter SIF och förfogar över ett bra spelarmaterial.

– Det finns många som har spelat högre upp i seriesystemet bland annat några gamla Hammarbylirare. Men vi börjar få ihop grejorna nu med både en bättre offensiv och defensiv. Men vi kan skruva till det något snäpp ytterligare, fortsätter Lundin.

Spelet har som sagt gett fyra raka segrar och en serieledning på köpet. I söndags blev det 5–0 hemma mot Upsala i en match där Omar Guidji inledde målskyttet. Han blev utbytt i andra halvlek med en lättare skada och finns inte med mot Nacka.

– Han är inte spelklar än men där går Erik Olofsson in i stället. I övrigt är det samma starelva som senast. Seth Rudolph är bort en vecka till och i övrigt är långtidsskadade Emil Wigren också på väg tillbaka efter sin knäoperation, säger Lundin.

SIF ledde serien efter den elfte omgången. Sedan Enskede besegrade Avesta på lördagen gick man upp i topp två poäng före SIF men med en match mer spelad. Vinner SIF på söndagseftermiddagen är man tillbaka på tronen igen.

Sedan återstår två matcher – Strömsberg och Gamla Upsala – innan serien tar sommarlov en månad.

– Vi ska plocka fram det sista innan semestern och det är viktiga matcher som väntar, avslutar SIF-tränaren.

Så här startar SIF: Niklas Nyström – Jonas Österberg, Olof Mård, Emil Oremo, Jonathan Hellström – John Junior, Hjalmar Öhagen, Andreas Sipuri, Erik Olofsson – Anthony Allison, York Raphael.

Mer läsning

Annons