Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tuff säsongsfinal för Strömsberg

Strömsberg gjorde ju en stark insats senast mot topplaget Sandvikens IF och spelade 1–1 på bortaplan mot favoriterna efter en kämpainsats, speciellt med en man mindre i andra halvlek.
Nu står Skiljebo hemma på Hedens IP i vårfinalen. Tidigare år har Strömsberg gjort jämna matcher mot Västeråslaget. Men i våras blev det stryk med 4–0 i bortamötet med Skiljebo, där man tappade i slutet av matchen.

Annons

Skiljebo finns med på den övre halvan av tabellen och har spelat hem sju segrar på 13 omgångar, medan Strömsberg orkat med fyra trepoängare.

Nu när Upsala IF häromkvällen åkte på stryk med klara 0–5 av Sollentuna, så innebar det också att Strömsberg tog ett kliv upp i tabellen och passerade just UIF på bättre målskillnad.

Naturligtvis skulle nya poäng betyda mycket för Strömsberg i kampen bland lagen i den nedre regionen av tabellen för fotbollstvåan.

– Ja, kan grabbarna visa upp samma härliga kämpatakter som senast mot Sandviken, så finns det chans till poäng, säger också Carlos Santis chefstränare för Strömsberg.

– Nu gäller också att grabbarna har stor revanschlusta inför mötet med Skiljebo. När vi mötte dom på bortaplan så gjorde vi en av säsongens sämsta insatser och tog stryk med hela 4–0, påpekar Carlos.

– Vi ska absolut göra en bättre insats nu i hemmamötet, menar Carlos.

Nu är det dock ett decimerat Strömsberg som ställer upp i kvällens match.

– Vi har flera spelare borta på grund av skador och avstängningar, säger Carlos.

Både Roni Ali och Herman Ehn är avstängda, Sereya Mobaraki och Marcus Söderlund kan inte spela på grund av skador. När det gäller Mattias Hall så är det enligt Carlos högst osäkert om han kan spela kvällens match – också på grund av skada.

– Martin Sundström gjorde en mycket bra insats i målet senast mot Sandviken och kan han upprepa den insatsen och om hela laget bjuder på en ny kämpainsats, så kan det bli nya poäng i den här matchen, säger Carlos.

Mer läsning

Annons