Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tufft bortamöte för Strömsberg

Kan Strömsberg rå på topplaget Sollentuna?
Det kan kanske bli svårt, men det här är den fjärde matchen i Norra Svealandstvåan och Strömsberg får en ny chans att också sätta säsongens första mål.

Annons

Strömsberg har mött Arameiska Syrianska, Skiljebo och Syrianska Kerburan. I den senaste matchen på LF Arena var Strömsberg absolut värt poäng.

Men tyvärr så lyckades gästerna slå in en boll i slutskedet av matchen. Här hade inte Strömsberg marginalerna med sig men, var faktiskt det bästa laget efter paus.

Dagens möte med topplaget Sollentuna blir naturligtvis en svår och tuff uppgift. Här är hemmalaget klara favoriter.

– Jo, visst Sollentuna är ett topplag och är favoriter. Men i fotboll kan allt hända och vi åker dit för att ta tre poäng. Tyvärr har vi också lite skador och frågetecken i truppen, säger Carlos Santis tränare för Strömsberg.

– Mittbacken Sereya Mobaraki har vrickat en foten och kan inte spela. Sedan har vi också ett stort frågetecken för Pontus Parling, som har känning av en skada i baksidan av ena låret, säger Carlos.

Nu får man dock tillbaka mittbacken Björn Johansson, som inte var med i senaste matchen. In i truppen kommer också Herman Ehn, Emir Mehanovic och Niklas Andersson.

Alla matcher i den här serien är svåra matcher och Sollentuna är inget undantag. Men helt klart har Strömsberg allt att vinna och att få i gång målskyttet.

Hos Sollentuna ser man så här på dagens match.

– Vi vet att Strömsberg haft det tungt i serieupptakten. Men vi fokuserar på vår eget spel och vi lirar ju för att vinna serien. På hemmaplan ska vi också vara favoriter, då spelar det ingen roll vad motståndarna heter, säger Mikael Torstensson, fotbollsbas i Sollentuna.

Strömsbergs trupp till dagens bortamöte med Sollentuna: Björn Jansson, Dante Magi, Herman Ehn, Joel Pettersson, Daniel Käll, Björn Johansson, Adam Simonsson, Micro Lööf, Emir Mehanovic, Robin Andersson, Alexander Lindberg, Nichols Björklund, Salar Ali, Oskar Åkerlund, Mattias Hall, Roni Ali, Niclas Andersson, Oscar Holmgren, Viktor Eriksson.

Mer läsning

Annons