Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En poäng som fixar nytt kontrakt, Hofors

Hofors har en fin månad bakom sig. På söndagen kom femte raka utan förlust. Men det satt hårt åt innan Patrick Mulyanti kunde kvittera till 2–2 på tilläggstid.

Annons

Vi ska direkt säga att det inte är helt klart att Hofors spelar i division 3 också nästa säsong. Men det är så nära som det kan bli.

– Jag kan inte se att Rengsjö (just nu på kvalplats) ska vinna alla sina återstående matcher. Det viktigaste var att vi inte förlorade, säger Hofors Fredrik Lindholm.

Och det gjorde ju inte Hofors i går heller. Patrick Mulyanti, som bara gjorde sin andra A-lagsmatch för säsongen tog verkligen chansen när han fick den. Dels gjorde han ledningsmålet och sedan kvitterade han också till 2–2 i tredje övertidsminuten.

Dessutom hade han två fina lägen att öka på när Hofors ledde med 1–0, bland annat hade han en boll i stolpen.

– Vi hade en hel del spelare borta och då fick Patrick chansen. Kul att han tog den, han har gjort mycket mål i sexan under säsongen, och det funkade ju här också, menade Fredrik Lindholm.

En annan intressant detalj var att precis som i hemmamötet med Strand i somras ledde Hudiksvallslaget med 2–1 men Hofors kvitterade på tilläggstid den gången också.

– Nu ser läget betydligt bättre ut än inför omgången eftersom vi inte förlorade den här matchen och Korsnäs förlorade ju också i helgen, säger Fredrik Lindholm.

Mellan Hofors och kvalplats skiljer nu sex poäng och tre lag – och tre matcher återstår. Så visst är kontraktet säkrat!

Mer läsning

Annons