Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll/Herrfyran

Annons

Hille IF–Hedesunda 3-2 (1-1)

Målen, Hille: Daniel Skareng, Erik Knapp, Anton Lindbom. Hedesunda: Cristopher Modin, Simon Utter.

Domare: Christer Sterner, Sandviken.

Bäst i Hille: Anton Lindbom, målvakten Tobias Mickelsson, Erik Knapp.

Bäst i Hedesunda: Laget med extra plus till målvakten Oscar Lagerman.

I korthet: Hedesunda gjorde det riktigt bra när laget förlorade knappt mot seriesegrande Hille.

Hille var överlägsna från start och ledningsmålet kom snabbt. Men laget tappade och gästerna tog chansen och kvitterade före paus. I inledningen av den andra halvleken kunde även Hedesunda ta ledningen och då blev det lite oroligt i Hille. Men laget tog sig samman och vände. Hedesundas målvakt Oscar Lagerman var väldigt bra och höll siffrorna nere.

Hille fick sig en genomkörare inför kvalet av ett Hedesunda som var förstärkt med tidigare Årsundaspelaren Filip Johannesson som hotade hela tiden.

Skutskär–Brynäs 3-1 (2-0)

Målgörare : Skutskär: Christian Muhr 2, Marcus Brozin

Brynäs: Emil Sjöö.

Bäst i Skutskär: Christian Muhr, Emil Ryman, Johannes Siirtola

Bäst i Brynäs: Niklas Bergström, Jesper Frödin Glad

I korthet: Brynäs startade den här matchen bäst de första tio minuterna men sen tog hemmalaget sakta men säkert över matchen. Chrille Muhr gjorde åter mål efter ett fint anfall där Brozin bröstade fram bollen till Muhr och hemmalaget fick sin ledning. Marcus Brozin fortsatte med ett vackert mål som också gav hemmalaget tvåmålsledning inför pausvilan.

Andra halvleken blev lite stressad för hemmalaget som tappade mycket av spelet och reduceringen kom som ett brev på posten då Emil Sjöö kunde sätta bollen i mål. Avslutningen blev spännande då en tveksam tillbaka passning från Brynäsförsvaret till målvakten renderade i en frispark från straffpunkten för hemmalaget och vem klev fram om inte ”äldsten” i laget, Christian Muhr. Bollen i krysset blev det av den frisparken och tolv minuter kvar. Sen passar hemmamålvakten Emil Ryman på att rädda en straff innan domaren blåste av den här matchen.

Larsgöran Svensson

Mer läsning

Annons