Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Valbo 2 stal alla poäng

Annons

På ett bitande kallt Skogsvallen drog Valbo 2 det längsta strået när de besegrade hemmalaget Stensätra med 2–1.

– Jag tycker att vi ändå försöker spela bollen trots att det inte var så lätt, sade Valbos tränare Tobias Norlén efter matchen.

Den första halvleken var chansfattig och det krävdes individuella prestationer, främst representerade av Valbos duktiga yttermittfältare, för att chanser skulle uppstå.

I den andra halvleken tog Valbo kommandot genom ett nickmål av Erik Ferner Linde men hemmalaget replikerade omgående när duktige mittbacken Andreas Andersson nickade in en hörna endast tre minuter senare.

Efter kvitteringen pressade Stensätra på för ett segermål, men som om minusgraderna i luften inte var kyla nog, kom ytterligare en kalldusch i den 78:e minuten då Erik Ferner Linde gjorde sitt andra mål för kvällen.

I den 86:e minuten kom den gyllene kvitteringschansen när hemmalaget fick en straffspark men Rasmus Nord Solin i Valbomålet gjorde en fin räddning och såg till att slutresultatet stannade vid 1–2.

– Jag vill speciellt ge en eloge till de unga grabbarna som kliver in och gör det jättebra, kunde en nöjd Tobias Norlén konstatera efter matchen.

Fredrik Selgeryd

Mer läsning

Annons