Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll/Herrfemman

Annons

Månkarbo–Strömsberg 2 2–4 (1–2)

Målen, Månkarbo: Joacim Sundqvist, Jacob Pettersson. Strömsberg: Oscar Holmgren, Alexander Lindberg, Jonatan Fridsjö, Herman Ehn.

I korthet: Strömsberg överraskade och tog sin andra raka seger i bortamötet med Månkarbo. Matchen var ganska jämn under första halvlek, men det var ändå gästerna som kunde gå till pausvila med en 2–1-ledning.

– I andra halvlek var Strömsberg det klart bästa laget, tillstod också hemmatränaren Johan Bergstedt.

– Vi gjorde vår bästa halvlek den här säsongen och avgjorde definitivt när vi satte 1–3 och 1–4 inom loppet av bara två minuter under första delen av andra halvlek, summerade en nöjd Ulf Lindström tränare för Strömsberg.

Klart godkänt till hela Strömsbergslaget. Månkarbo kan säkert bättre än vad man visade upp i den här matchen.

Sören Åkerman

Karlholm–Vaksala 0–5 (0–2)

I korthet: Öppningen av årets serie har börjat tungt för Karlholm. Nu kom lagets femte raka förlust, den här gången mot Vaksala och förlusten blev hela 5–0. Laget har bara producerat två mål och dem kom i första matchen mot Rex.

– Vi är med ganska bra i första halvlek men i andra tappar vi det mesta. Jag tror inte det handlar om kondition utan mestadels om viljan. Nu har vi två matcher i nästa vecka så nu gäller bot och bättring för att börja vinna, berättade tränaren i Karlholm Daniel Sjöberg.

Karlholms nästa match möter man Harg-Östhammar på bortaplan på tisdag.

Larsgöran Svensson

Mer läsning

Annons