Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll/Herrfemman

Annons

Österfärnebo–Älvkarleby 3–1 (2–0)

Målgörare, Österfärnebo: Andreas Josefsson, Melker Lundén, Christopher Lövdahl. Älvkarleby: Mikael Andersson

I korthet:

Seriejumbon Österfärnebo tog emot Älvkarleby på Solliden och skrällde lite sett till tabelläget då man slog tillbaka ett reservbetonat Älvkarleby med 3–1.

– Det var en bra division fem-match med två lag som rullade bra boll. Nu hade vi fullt sjå att få ihop lag och hade två 14-åringar och en 15-åring med i laget, Oliver Lundberg och Hampus Friberg som jag vill framhålla, berättade spelande tränaren Robert Söderhäll i Älvkarleby.

– Vi är inte så överraskade för nu börjar vi få ihop truppen vilket har höjt oss på slutet. Visst, det blir lite nervöst att leda en match eftersom vi inte är så van med det men vår trupp efter att ha haft två blytunga säsonger är på gång, berättade tränare Mats Eriksson i Österfärnebo.

Larsgöran Svensson

Norrsundet–Torsåker 0–2 (0–2)

Målgörare: Torsåker, Joel Paavola 2.

Seriefinalen i division 5 blev en spännande historia mellan två lag som låg på samma poäng. Toppstriden är oerhört tuff och vinnaren Torsåker tog ett litet steg närmare seriesegern genom de här tre poängen.

– Dom var lite hetare än oss och vårt lag kom inte alls upp i vanlig standard idag. Skall någon framhävas så blir det Mikael Berglund. Dom gjorde två fina mål i första halvleken, vi hade ett stolpskott i andra delen av matchen men sen var det mest ställningskrig mellan två jämna lag så spänningen fortsätter med fem omgångar kvar. Sen vet man ju heller inte hur många lag som går upp i fyran, berättade lagledaren Ronnie Jonsson i Norrsundet.

Larsgöran Svensson

Mer läsning

Annons