Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll/Herrfemman

Annons

Harg/Östhammar-Månkarbo 2-1 (2-1)

Harg-Östhamma FF – Månkarbo IF

Målgörare: Månkarbo, Jakob Pettersson

I korthet: Månkarbo förlorar mot Harg-Östhammar med 2-1. Laget ligger i mittenregionen av tabellen och har en ganska säker position för fortsatt spel i femman.

– Ja, men det är tråkigt att förlora trots det. Harg-Östhammar var bättre än oss i första halvleken trots att vi tar ledningen med 1-0. Det var svårt att få tag i dom men sen flyttar vi upp styrkorna i andra halvlek för att försöka kvittera utan att lyckas. Skulle nog vilja ha en frilägesutvisning med oss där men så blev inte fallet, berättade Johan Bergstedt, tränare i Månkarbo.

Larsgöran Svensson

Rasbo-Karlholm 2-0 (2-0)

I korthet: Rasbo gjorde sina två mål i början och slutet av första halvlek i en match där det inte hände så mycket från någondera lagen.

– Nej, vi kommer inte till några målchanser i andra halvlek heller men vi ger inte upp. Vi har fyra matcher kvar att spela och vinner vi dom har vi chans att hänga kvar i serien. Vår målvakt Jimmy Skog var riktigt duktig idag, berättade Daniel Sjöberg i Karlholm.

Larsgöran Svensson

Tärnsjö-Rex 4-1 (4-0)

Målgörare: Rex , Daniel Fransson

I korthet: Tärnsjö dominerade första 45 minuterna totalt. Man gör också fyra mål och matchen var avgjord redan där. Andra halvleken vinner Rex med 1-0 genom mål av Daniel Fransson.

– Ja, man vet inte hur mycket Tärnsjö gick in för matchen efter det men vi håller i alla fall ställningarna och vinner halvleken och har några chanser ytterligare med bland annat ett ribbskott, menade Anders Hägglund, tränare i Rex.

Larsgöran Svensson

Mer läsning

Annons