Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Herrfemman, Uppland

Annons

Månkarbo–Harg Östhammar 2–0 (0–0

Målskyttar: Daniel Henriksson, Emil Lindgren

I korthet: Efter tre raka förluster kunde Månkarbo på fredagskvällen vända den negativa trenden genom att hemma i Tallparken slå serieledarna Harg/Östhammar med 2–0.

– Det här kändes verkligen skönt och det var ju viktigt att vi kunde komma igen och vinna. Det här var också Harg/Östhammars första förlust i seriespelet, sa också en nöjd Johan Bergstedt tränare för Månkarbo.

Matchen var helt jämn fram till halvtidsvilan, men i andra halvlek tog hemmagrabbarna hand om taktpinnen.

Redan i den tredje minuten av andra halvlek kunde Daniel Henriksson nicka in en högerhörna. 2–0 kom sedan i den 81:a matchminuten. Här var det pålitlige Emil Lindgren som såg till att sätta bollen i nät.

Sören Åkerman

Karlholm GoIF–Rasbo IK 3–1 (2–1)

Målgörare, Karlholm: Arnold Kennedy, Patrik Johansson, Gustav Larsson.

I korthet: Här kommer äntligen Karlholms första trepoängare. En seger man verkligen förtjänade. Laget var på gång redan i förra matchen mot Harg och nu visade man vart man är på väg.

Hemmalagets lirare blev Gustav Larsson som gjorde sin första match samt spelade fram till de två första målen och fick sätta det sista själv.

– Vi börjar få ordning på spelet och kämpar på ett bättre sätt nu. Vi hoppas på att det här är en vändning för laget och nästa match som är Börje på bortaplan nästa fredag får visa om vi är på rätt väg, berättade en nöjd Daniel Sjöberg i Karlholm

Larsgöran Svensson

Mer läsning

Annons