Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Strömsbergstvåan ta fjärde raka seriesegern?

Strömsbergs andralag har tre imponerande säsonger bakom sig.
Laget började i division 8 för tre säsonger sedan. Nu när laget står inför den fjärde säsongspremiären så återfinns laget i Upplandsfemman.

Annons

Med ett 50-tal träningspass bakom sig tillsammans med Strömsbergs A-lag, så kommer lirarna verkligen vältränade till söndagens premiärmatch i femman mot Vaksala – ett tippat topplag.

Strömsberg har genomfört fyra träningsmatcher på försäsongen och där slagit tre lag hemmahörande i fotbollsfyran.

– Ja, vi har slagit Gimo, Skutskär och Sätra. Det är ju lag som lirar i division 4. Så visst är jag nöjd med dom insatserna, säger Ulf Lindström chefstränare för Strömsbergs andralag.

– Totalt har vi också genomfört ett 50-tal träningspass. Därav har vi kunnat träna på konstgräset i Tierp (LF Arean) ett 20-tal gånger, säger Lindström.

Vilken är er styrka ?

– Ja, vi har ett jämnt lag och att det finns styrka i laget bevisas väl av, att vi i träningsmatcherna slagit tre lag från en högre division, menar Lindström.

Lagets trupp är inte SÅ bred och det beror på, att man också till matcherna kan plocka lirare ur A-truppen. Man kan och får plocka fem spelare från A-lagets "bänk" i deras senaste match.

Seriepremiären på söndag sker mot Vaksala på bortaplan. Hur ser du på den matchen?

– Ja, visst siktar vi på seger. Men jag tror det kan bli en tuff match för oss. Vaksala är ett utpräglat "konstgräslag" och premiären går följdriktigt på Årsta IP:s konstgräs, säger Ulf Lindström.

Mer läsning

Annons