Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förlust för Brynäs trots total dominans

Brynäs åkte i går på sin första förlust i trean efter 0–1 borta mot Tunabro. Trots att man dominerade spelat matchen igenom ville inte bollen in i nätet.

Annons

Det var spel mot ett mål för Brynäs under de första 45 minuterna, men trots det var det mållöst i halvtid. Bland annat så var avsluten i den första halvleken 7–0 till Brynäs efter bland annat en ribbträff. Dominansen fortsatte i andra halvlek och därför kom Tunabros 1–0 som en riktig kalldusch. Målvakten Mattias Andersson hade problem med blåsten och missbedömde ett inlägg totalt vilket gav Andreas Wallin öppet mål.

– Det var i princip första gången de är inne i offensivt straffområde, så det kändes riktigt surt, säger tränaren Dennis Berglund.

Brynäs fick sedan jaga kvittering istället för ledning men närmare än ett bortdömt mål kom man inte. En riktigt onödig förlust för Brynäs som ägde matchen totalt och borde vunnit med ett par bollar, men effektiviteten finns inte där vilket gör att man bara gjort ett mål på de inledande tre matcherna.

– Vi gör vår klart bästa match såhär långt och det är spel mot ett mål i 90 minuter, men effektiviteten är på tok för dålig. Jag kände att vi hade bra grepp om matchen i halvtid men deras mål är en riktig kalldusch. Men det är bara att kämpa på och tillslut så kommer målen komma, avslutar Dennis Berglund.

Annons