Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förlust för Valbo i sista matchen

Valbos damer åkte på en förlust i säsongens sista match. Slutresultatet skrevs till 3–2 (1–2) där Farsta vände till seger efter paus. – Det hade varit skönt med en vinst, sa ”Ata” i Valbo.

Annons

Valbo hade redan innan matchen mot Farsta ordnat division 2–kontraktet till den kommande säsongen. Förlusten ställde därför inte till med allt för mycket besvär.

– Vi ville i alla fall vinna matchen och inte åka ner och göra en halvdan insats, förklarade Valbotränaren Per–Arne ”Ata” Persson.

Vabo inledde matchen bra och man tog ledningen två gånger om, först 1–0 samt 2–1 efter Farstas kvittering strax innan.

– Det tar lite tid att vänja sig vid deras smått gamla konstgräsplan, när vi till slut gör det tycker jag att vi dominerar spelet, menade ”Ata”.

Valbo fortsatte i ungefär samma stil efter paus men hemmalaget kontrade och det vann man till slut matchen på. Kvitteringen kom sju minuter in i halvleken och segermålet gjordes med ungefär tio minuter kvar av matchen.

– De vinner på sina kontringar och seriens skyttekung som spelar i deras lag och gör alla deras mål idag, sa ”Ata”.

En förlust i säsongens sista match gör dock inte ”Ata” besviken:

– Nej, men självklart gick vi för att vinna. Jag är överlag nöjd med säsongen med tanke på vår spelartrupp, den är ung och fortfarande utvecklingsbar, sa ”Ata”.

Mer läsning

Annons