Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förlust i Dalarna för SIF

Sandvikens IF åkte till Dalarna för möte med Brage, det blev förlust med 3–0. Det stod 0–0 i paus och SIF var bra med i den första halvleken.
– Sista 20-25 grävde vi fram en del. Många hörnor och en handfull hyggliga chanser. Vi har en bra känsla när vi går in i paus, säger SIF:s tränare Stefan Lundin.

Annons

IK Brage kom dock ut starkare i andra halvlek, vann fler närkamper och tog tag i taktpinnen. Eissele gjorde 1–0 efter 58 minuter och 2–0 kom tio minuter senare. SIF tog över spelet skenbart och jagade en reducering men kom inte till. Brage avgjorde med ett distansskott genom Heidar Juliusson.

SIF fick två olyckliga skador i matchen vilket ruckar på rytmen. Omar Guidji gick ut med ljumskproblem efter en halvtimme och Andreas Sipuri klev av med knäproblem efter femtio minuter.

– Det var en bra match att få för oss. Det var som en seriematch och ganska hett för att vara en träningsmatch. Tyvärr så släpper vi till ett mål för att vi inte har kyla i skallen. Vi har inte råd med sådana här saker, hoppas att vi tog den läxan nu. Tycker ändå att jag fick se en hel del positiva saker, säger Stefan Lundin.

SIF möter Avesta hemma på Jernvallen under lördagen och då matchas en yngre uppställning.

Mer läsning

Annons