Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fotboll i femman

Annons

Här borde Storvik ha vunnit större

Även om segern till slut blev knapp, 2–1, så var Storvik det klart bättre laget än Högbo och borde ha vunnit med betydligt större siffror.

Storvik dominerade totalt i 60 minuter och hade säkerligen ett bollinnehav motsvarande 80 procent. Hemmalaget anföll inte sällan med fyra man med duktige Markko Ruuskanen i spetsen. Men trots 2–0 i halvtid och bländande spel så visade även Storvik prov på konsten att inte göra mål. Det borde ha varit 5–0 i paus!

Men i stället för att ösa på framåt i andra halvlek så jobbade sig gästande Högbo in i matchen och reducerade med kvarten kvar att spela till 2–1 och laget hade dessutom bud på en kvittering, men Storvik redde ut stormen och vann välförtjänt.

STORVIK–HÖGBO 2–1 (2–0)

Målen, Storvik: Fredrik Alsenlind, Markko Ruuskanen.

Högbo: Marcus Almén.

Domare: Fadi Noblisi (utgick med skada i paus och ersattes av Lars Morin)

Bäst i Storvik: Niklas Öberg, Magnus Larsson, Fredrik Alsenlind.

Bäst i Högbo: Marcus Almén och Juric Alijan.

 

 

Hagaström tappar inte siktet

Hagaström vann med klara 9–1 över Åshammar och ligger fortfarande tre poäng bakom serieledaren Hedesunda.

Hagaström var det helt klart bästa laget genom hela matchen trots att man bara ledde med 2–0 vid pausvilan. Efter paus släppte dock allting och man drog ifrån till utklassningssiffrorna 9–1.

– Vi möter Hedesunda (serieledaren) i en ren seriefinal senare på hösten, där avgörs de, förklarade tränaren Christer Jonsson.

I gårdagens match hade inte Åshammar något att säga till trots att man kom upp i några enstaka anfall och gjorde ett tröstmål.

HAGASTRÖM–ÅSHAMMAR 9–1 (2–0)

Mål, Hagaström: Hector Rosales 2, Jonatan Holland 2, Ronny Nyholm, Sebastian Falk, Patrik Lindqvist, David Eriksson, Petter Svensson–Silver.

Domare: Marko Alm.

Mål, Åshammar: Leif Andersson.

Bäst i Hagaström: Patrik Lindqvist, Sebastian Falk.

Bäst i Åshammar: ingen uppgift.

Mer läsning

Annons