Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hofors tog fjärde raka hemmasegern

Det har inte varit lätt för gästande lag att komma till Stålringen den här våren. Hofors AIF vann fjärde raka hemmasegern efter 2–0 på Dala Järna. – Det är förstås en grym trygghet, säger tränaren Fredrik Lindholm.

Annons

Hofors har tolv poäng efter sju omgångar av trean – samtliga inspelade hemma. Mot Dala Järna var det en stabil försvarsinsats i 90 minuter och 45 minuters anfallsfotboll som gav tre poäng.

– Vi gjorde en riktigt bra första halvlek och gjorde båda målen då också. Efter pausen kanske vi blev lite för säkra och tappade offensiven även om vi skappade några chanser då också, sa Lindholm.

Efter 13 minuter kom ledningsmålet. Det var helt och hållet signerat Sarbast Mohammadzadeh som avslutade med ett distanskott som satt otagbart i målet. Bara drygt tio minuter senare tråcklade sig Martin Ragnar Somma Bruzelius fram och satte bollen från ett läge inne i straffområdet.

– Det var ännu en stabil insats här hemma och det tar vi med oss. Vi har varit med i bortamatcherna också men inte haft marginalerna med oss där. Vi hoppas att det ska lossna borta också, sa Hoforstränaren.

Nästa helg har Hofors spelledigt då Regnsjö drog sig ur serien innan Korsnäs är nästa lag som kommer till Hofors för att knycka poäng.

Av det Hofors har visat på Stålringen hittills så blir det inte lätt...

Hofors-Dala Järna 2–0 (2–0)

Målen: 1–0 (13) Sarbast Mohammadzadeh, 2–0 (25) Martin Ragnar Somma Bruzelius.

Domare: Johan Bentzer, Gävle.

Mer läsning

Annons