Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Huge vann serien – bägge jublade

Gårdagens match i damtrean mellan hemmalaget IK Sätra och IK Huge slutade 2–0 till gästerna. – Vi är jättenöjda, Sätra spelade bra och det var en jämn match, säger Huges tränare Ola Wike.

Annons

Matchen började dock dåligt för Huge. Det var hemmalaget som hade spelet och även målchanserna. Sätra hade ett riktigt fint passningsspel vilket ledde till ett antal frilägen som dock inte gav utdelning. Istället var det Huge som i början av andra halvleken tog ledningen. Efter en friställande passning kunde bortalagets Sandra Wallstedt enkelt slå in 1–0 bakom Sätras chanslösa målvakt. Sätra jagade kvittering men det blev återigen Huge som gjorde mål, den här gången genom Sara Nordqvist och ställningen 2–0 stod sig matchen ut. Resultet innebar serieseger för IK Huge och uppflyttning till tvåan för IK Sätra då Huge redan har ett lag i tvåan.

– Det kändes stabilt, hela laget var på topp idag och vi kämpade oss igenom matchen. Andra halvlek var det vi som hade matchen och det känns som ett rättvist resultat, säger Huges målvakt Rebecca Carlsson.

Lagbilder på bägge lagen kommer att publiceras inom kort.

Övriga matcher i damtrean hittar ni på resultatbörsen.

IK SÄTRA–IK HUGE 2 0–2 (0–0)

Målen:

0–1 (57) Sandra Wallstedt, 0–2 (83) Sara Nordqvist.

Bäst i Sätra:

Sofia Hammarstrand.

Bäst i Huge:

Jessica Ränttilä, Johanna Pettersson.
Annons