Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I kväll kan SIF kliva över strecket

Ingen av bröderna Svanberg finns med. Inte heller Emil Oremo och dessutom saknas Zohair Tehini när jumbon Sandvikens IF ska försöka ta klivet upp över nedflyttningsstrecket i division 2 norra Svealand i kväll.

Annons

Bortamatchen mot Sollentuna är betydelsefull för SIF. Poängen (1–1) hemma mot Råsunda i söndags var förstås viktig, men Peter Bergqvist mannar behöver en seger.

Själv vaktar "Berka" som vanligt målet och han är hoppfull trots flera skador i truppen.

– Det är en intressant match för oss. Det är jämnt i tabellen ovanför oss och det skulle betyda mycket med en trepoängare.

Bröderna Svanberg saknas dock, Alexander fick som bekant en hjärnskakning senast, men även David måste vila.

– Ja, han har känningar i ryggen och är inte tillräcklig bra för att kunna spela. Vi siktar på att han kan spela mot Vallentuna i nästa omgång, säger Peter Bergqvist.

SIF har bara en seger på sju matcher och ligger sist på fem poäng, Söderhamn och Sollentuna är en poäng före, vilket betyder att SIF tar steget förbi kvällens motstånd vid seger.

Så här spelar SIF i kväll:

Peter Bergqvist – Jonas Österberg, Johan Östlund, Khochin Ali, Johan Bergström – Filip Johannesson, Rickard Wiklöf, Tobias Wanke, Christian Gauffin – Shiri Dadgar, Anders Stenström.

Ersättare: Jimmy Hansson, Eldar Abdulic Robin Sundberg, Nermin Celjo, Niklas Nyström (mv).

Annons