Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jallow bryter USA-kontrakt – det ger Sandvikens IF hopp

Antouman Jallow bryter troligen kontraktet med sin amerikanska klubb Portland Timbers.
Då är Sandvikens IF ett alternativ för den ex-allsvenske anfallaren.
– Jag ska fundera i december, säger Jallow.

Annons

Han kom på lån från Portland Timbers och var en starkt bidragande orsak till att Sandvikens IF räddade kontraktet i division 2, bland annat med tre mål i måstematchen mot IK Frej i näst sista omgången (4–1).

SIF vill förstås ha Jallow kvar, och utsikterna för det blir inte sämre av att han verkar ha bestämt sig för att bryta kontraktet med sin amerikanska klubb, något han tack vare en klausul är i sin fulla rätt att göra.

Problemet är väl att Jallow, som gjort en handfull allsvenska matcher för GIF och även spelat för Sirius i superettan, helst vill spela i en högre serie än tvåan.

– Jag är öppen för allt, både utlandet och Sverige. Det är klart att jag vill spela så högt upp jag kan, men samtidigt trivdes jag jättebra i Sandvikens IF. Det är en jättebra förening och ett härligt gäng, och jag är väldigt glad att jag fick komma dit, säger Jallow.

– Jag har inte pratat med dem än, men vi har sagt sedan tidigare att vi ska hålla en öppen diskussion.

Jallow kom till SIF i slutet av juli och gjorde sex mål, vilket räckte till delad seger i den interna skytteligan tillsammans med Khochin Ali och Anders Stenström.

För övrigt är det nu klart vilka lag som gör upp i norra Svealandstvåan kommande säsong: Sandvikens IF, IFK Sundsvall, Strömsberg, Rotebro, Enköping, Gamla Upsala, Hudiksvall, IK Frej, Sollentuna, Västerås, Köping och Skiljebo.

SIF har även bestämt träningsmotstånd, det kommer bland annat att bli matcher mot Dalkurd, Gefle IF, Brage och Hammarby TFF.

Mer läsning

Annons