Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Strömsberg vinna igen?

När Strömsberg mötte Skiljebo sista söndagen i maj på Hamre IP utanför Västerås blev det en klar seger med 3-1. I dag är det returmöte hemma på Hedens IP i Strömsberg.
Kanske var segern uppe i Hudik vändningen för Strömsberg?

Annons

Nykomlingarna Strömsberg var vårsäsongens stora överraskning i tvåan. Men i de två sista vårmatcherna och upptakten av höstsäsongen kom det lite grus i maskineriet.

I dubbelmötena med Sandviken och Enköping blev det exempelvis bara två ynka poäng av tolv möjliga.

Men nu har Strömsberg gjort två starka matcher, 1-1 i länsderbyt mot Gusk och seger senast mot Hudik borta. Ett Hudik som inte hade förlorat en enda hemmamatch tidigare under säsongen.

– Det här är naturligtvis en viktig match för oss. Kan vi vinna betyder det mycket när det gäller tabellpositionen, säger Strömsbergs chefstränare Janne Lindström.

– Vi har nu hela truppen intakt och det har vi knappast haft i någon match tidigare den här säsongen. Inga skador och ingen avstängd spelare, meddelar Lindström som med tillförsikt ser fram emot hemmamötet med Skiljebo.

– Allt ser positivit ut. Vi har också haft tre bra träningar den här veckan. Nu är det bara att gå ut och bevisa vad vi kan, säger Lindström.

I nuläget har Strömsberg 22 poäng, Skiljebo skuggar med 21 pinnar.

– Vi är obesegrade sedan höststarten, så naturligtvis hoppas vi kunna fortsätta i den stilen, säger Skiljebos lagledare Göran Skoglund.

– Sedan är vi naturligtvis inställda på att ta revansch för 1-3-nederlaget i förra mötet med Strömsberg.

Hur ser det ut i truppen?

– Vi får sätta in några unga talanger eftersom vi har tre spelare avstängda. Vi hoppas givetvis att dom ska stiga fram nu, säger Skoglund som har Christoffer Brandeborn som främste målskytt.

SÖREN ÅKERMAN

Mer läsning

Annons