Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Strömsberg vinna vårfinalen?

Förra säsongens hemmamöte med Sollentuna slutade med en 3-2 förlust. I den matchen blev också hemmamålvakten Tommy Strömberg utvisad. När Sollentuna i kväll gästar Hedens IP i Strömsberg, så handlar det alltså om en revanschmatch för Strömsberg.

Annons

- Ja, efter en mindre lyckad insats borta mot Kvarnsveden senast, så satsar vi naturligtvis på att vinna över Sollentuna, säger hemmatränaren Conny Asklöf.

- Det här blir en väldigt svår match för oss. Ja, det är en måstematch. Ska vi kunna hänga på topplagen - måste vi vinna över Strömsberg, säger Sollentunas tränare Paul Lindholm.

Strömsberg har två poäng mer än kvällens gäster, som senast fick stryk av Sandviken med klara 4-2.

På de två senaste omgångarna har Sollentuna fått stryk två gånger och kryssat i de två andra. Sollentuna är ju i ännu större poängbehov än Strömsberg - om man vill hänga med i toppskiktet.

- Vi har haft flera skadade och inför mötet med Strömsberg så måste vi tyvärr avvara två av våra ordinarie lirare, säger Lindholm.

Sollentunas mest meriterade spelare är forwarden Mike Allen, som lirat på högre nivå och som hemmalaget naturligtvis måste hålla ett extra öga på.

I Strömsberg ser man naturligtvis en seger som extra viktig inför sommarvilan.

- Ja, ska vi hänga på topplagen är det bara seger som gäller, säger Conny Asklöf inför kvällens match som också avslutar vårsäsongen.

Strömsberg har alla utom långtidsskadade Johan Pettersson tillgängliga.

- Ja, för övrigt alla tillgängliga. Några ändringar jämfört med matchen mot Kvarnsveden kan det ju bli. Danne Käll är med för fullt igen och han kommer nog att finnas med i startelvan.

- Tobias Skärberg (målvakt) har varit sjuk i veckan (förkylning). Men jag hoppas att han frisknar till och finns med på bänken.

-Trots att vi fick stryk mot Kvarsveden, så gjorde vi inte direkt någon dålig match. Det var bara det att vi inte fick till det riktigt.

- Nu hoppas jag att vi bättre kan släppa loss anfallsspelet och vinna den här viktiga matchen, säger Conny Asklöf.

Nu hade ju Strömsberg inte heller lyckan med sig mot Kvarsveden. Bland annat fick man två mål bortdömda och därtill ett mycket snöpligt mål i baken i slutminuterna.

Men Strömsberg är ju ett starkt hemmalag och förhoppningsvis har lyckan med sig hemma på Heden i kväll.

Mer läsning

Annons