Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Markström taggade inför ny toppmatch

Hammarby gillade vad de såg, och Sandvikens målvakt Tim Markström kommer få fler inbjudningar framöver.
Men i dag är det hemmamatch mot Enköping som gäller.
– Vi är i bra form och det gäller att vi fortsätter vinna, säger han.

Annons

Tim Markström fick åka ner till Stockholm för att provträna med Hammarby under fredagen, och det blev ett intensivt pass tillsammans med Hammarbys målvaktstränare Mikael Olsson och förre landslagsmålvakten Rami Shaaban.

– Kul att få träna med honom, han har ju ändå stått i Premier League och varit på VM. Vi körde ganska hårt och jag fick bra feedback, de var nöjda.

Blir det en fortsättning?

– Det tror jag nog. De ska hålla koll på mig och det verkar som att jag får komma ner fler gånger redan den här säsongen.

Var det stor skillnad mot träningen i SIF?

– Det är klart att det är, det är ändå två divisioner som skiljer. Spelarna har bättre tillslag och träffar nästan alltid mål när de skjuter. Men man kan bli svettig på träningarna i Sandviken också.

SIF-tränaren Tony Andersson hade inget emot att släppa iväg sin målvakt två dagar före match.

– Inte alls, det är bara kul. En boost för Tim personligen och en boost för hela truppen som ser att det finns klubbar högre upp i seriesystemet som håller ögonen på dem, säger Andersson.

Tim Markström är givetvis en nyckelspelare i det SIF som i dag tar sig an Enköping, som liksom SIF skrapat ihop elva poäng på de sex första omgångarna. SIF får klara sig utan Filip Johannesson, som har halsont. Shiri Dadgar ersätter på topp.

Så spelar SIF: Tim Markström – Jack Sharples, David Svanberg, Oskar Vejlo, Jimmy Hansson – Andreas Gillström, Jesper Karlsson, Tobias Wanke – Henrik Juhlin, Andreas Sipuri, Shiri Dadgar.

På bänken: Rickard Wiklöf, Sereya Mobaraki, Eldar Abdulic, Tobias Utriainen, Emil Wigren, Jonas Magnusson, Rickard Andersson (mv).

Mer läsning

Annons