Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mot serieledaren hade Brynäs inget att hämta

Kräftgången fortsätter för Brynäs.
I går kom nästa stora förlust – 0–4 hemma mot suveräna serieledarna Selånger.
– Ibland får man gratulera en bättre motståndare till segern. Men jag tycker siffrorna blev alldeles för stora, säger tillfällige tränaren Alexander Bäcklin.

Annons

Brynäs kämpar vidare i botten av division 3-tabellen. Mot hittills obesegrade Selånger kändes matchutgången given på förhand. Och visst vann Sundsvallslaget stort och klart med 4–0. Men hade Brynäs och anfallaren Omar Guidji satt sina målchanser hade detta kunnat sluta 4–4 eller nåt liknande.

– Jag tror vi har fem sex heta målchanser som vi inte lyckas utnyttja. Men självklart är Selånger bra och har väl en 60-40 i bollinnehav, menar Bäcklin.

Han har fått ta över från Gustav Larsson som inte riktigt fick det att gå ihop som spelande tränare. Men efter sommaruppehållet hoppas Bäcklin också kunna vara tillbaka i spel efter sin knäskada. Vem som bli huvudtränare då är ännu så länge oklart.

Och kanske har Brynäs mer akuta problem att ta tag i just nu. Efter en bra säsongsstart med två vinster på de tre första matcherna har förlusterna radat upp sig den senaste tiden.

Gårdagens 0–4 mot Selånger var den fjärde raka nollpoängaren och nu börjar det pratas om förstärkningar till Brynäslaget.

– Ingen spelare är varken på väg in eller ut vad jag vet, säger Alexander Bäcklin som nu får samla ihop sina styrkor – och träna avslut – till kommande lördags bottenmöte mot Edsbyn på bortaplan.

BRYNÄS–SELÅNGER 0–4 (0–3)

Målen: 0–1 (21) Christoffer Brännström, 0–2 (22) Stefan Näslund, 0–3 (32) Ahmad Khreis, 0–4 (67) Anton Adamsson.

Varning, Brynäs: Jesper Löfgren (30).

Domare: Mohamed Nablsi, Gävle.

Publik: 60.

Brynäs tre stjärnor

3: Omar Guidji, f

2: Gustav Larsson, mf

1: Jesper Frödin-Glad, mf

Mer läsning

Annons