Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oremo inte nöjd med bara en poäng

Oavgjort i premiären – det kunde inte Emil Oremo glädjas ett dugg åt.
– Jag är förbannad över att det bara blev kryss, säger SIF-mittfältaren.

Annons

Emil Oremo har nu gjort sin första match med Sandvikens IF i division 2-spelet. Det var på väg att bli noll poäng mot Falu FK, men Anders Stenströms kvittering räddade en poäng åt SIF.

Ändå var det en rejält besviken Emil Oremo som pratade med Sporten efteråt.

– Det här var en riktig skitmatch. Vi mötte ett dåligt lag. Vi sprang sönder dom direkt, men fick tyvärr ingen utdelning på våra chanser.

Falu FK växte in i matchen mot ett SIF som gick ner i tempo.

– Sedan får de ett skitmål. Vi skulle ha avgjort den här matchen tidigare.

– Jag önskar att jag kunde stå här och vara glad över tre poäng, men nu blev det bara en och det är svårt att bedöma hur bra insats vi gjorde. Men jag är rätt nöjd med min insats, säger Oremo som fick en smäll på vänsterfoten i matchens slutskede.

Det gjorde att han haltade sig fram under de avslutande tio minuterna.

– Vi hade redan gjort tre byten och jag ville fortsätta att delta i matchen. Jag bidrog väl inte med så mycket under de sista minuterna.

Att Oremo kunde slutföra matchen tyder på att det inte är något allvarligt med foten.

– Jag hoppas verkligen inte det.

SIF-tränaren John Wall var belåten över flera saker efteråt, men nämnde samtidigt en del detaljer som inte riktigt fungerade.

– Till 60-70 procent gjorde vi det vi hade pratat om innan matchen. Tyvärr saknade vi djupledsspelet, framför allt i första halvlek. Sedan så kunde vi ha varit lite fränare i vårt presspel, i synnerhet mot deras ytterbackar, säger Wall och fortsätter:

– Sett till antalet heta målchanser var vi det dominerande laget. Det känns skönt att vi lyckades komma tillbaka och kvittera. Och det var kul att Stenström gjorde målet.

Mer läsning

Annons