Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så gick det i femman

Tre matcher spelades i femman under lördagen. Så här gick det.

Annons

Uddamålsförlust för Film

Film avslutade fotbollssäsongen med att förlora hemmamatchen mot topplaget Hagby med 1-2.

- Jag tycker ändå grabbarna gör en godkänd insats, menade hemmatränaren Ola Parling.

Jari Hakulinen svarade för Films kvittering fram till 1-1 efter dryga kvarten i första halvlek men bara tio minuter senare kunde gästerna återta ledningen. Film gjorde ändå en bra första halvlek och producerade chanser - men efter att laget drabbats av en utvisning en bit in i andra halvlek var det Hagby som skapade det mesta under fortsättningen av matchen. Hemmalagets bästa kvitteringschans var en frispark i ribban.

- Vi får vara nöjda med säsongen men med mer folk på träningarna hade vi varit ett par snäpp högre upp i tabellen, tror Filmtränaren.

FILM-HAGBY 1-2 (1-2)

Målet, Film: Jari Hakulinen.

Rex kryssade i sista matchen

Vattholma och Rex spelade 2-2 i lördagens säsongsavslutning sedan bortalaget kvitterat med åtta minuter kvar. Resultatet speglade matchen väl. Rex ledde rättvist i paus men i andra halvlek fick laget problem när Vattholma matade in bollar mot straffområdet. Hemmalaget vände 0-1 till 2-1 men Rex lyckades till slut få med sig en pinne hem.

- Vi är väldigt nöjda med säsongen, att komma trea som nykomlingar är starkt, säger tränaren Anders Hägglund.

VATTHOLMA-IK REX 2-2 (0-1)

Målen, Rex. Markus Wallin, Tomas Hägglund.

Månkarbo utan poäng i avslutningen

Månkarbo satte punkt för säsongen med en sällsynt förlust. Lördagens 0-1 (0-0) hemma mot mittenlaget Alunda var faktiskt lagets blott andra förlust den här säsongen.

Seriesegern har som bekant varit klar sedan veckor tillbaka och därför var det kanske inte så konstigt att den riktiga gnistan saknades den här eftermiddagen när matchen inte gällde någonting.

Alunda vann med matchens enda mål.

MÅNKARBO-ALUNDA 0-1 (0-0)

Annons