Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så gick det i sexan

Två matcher spelades i sexan i går. Så här gick det.

Annons

Berggren och Larsson fixade segern

Årsunda, med 41–årige forwarden Pelle Berg, såg igår till att besegra Stensätra med 4–0 (1–0). Att hemmalaget har siktet inställt på förstaplatsen i tabellen är tydligt.

Gårdagens match präglades dock av lågt tempo där hemmalaget stod för det mesta av bollinnehavet i första halvlek. 41-årige Pelle Bergren med 15–20 säsonger i Årsunda, nätade två gånger och med sin rutin var han en ovärderlig kugge i anfallen. Stensätra å sin sida utnyttjade frekvent sin högt placerade vänsterback i anfallen – i andra halvlek hade gästerna också ett skott i ribban men kom aldrig närmare en reducering än så.

ÅRSUNDA 2–STENSÄTRA 2 4–0 (1–0)

Mål, Årsunda:

Pelle Berggren 2, Markus Larsson 2.

Domare:

Fredrik Westin, Gävle.

Publik:

ca 40.

Bäst i Årsunda:

Henrik Forsberg (b).

Bäst i Stensätra:

Jörgen Mattila (mf).

Ockelbo tog viktig bortaseger

En viktig bortaseger för Ockelbo som behåller sin plats i tabellens mittenskikt. Trots slutresultatet var det hemmalaget Torsåker som dominerade i första halvlek. Lagets snabba bollrullningar öppnade upp 5–6 klara målchanser efter drygt 20 spelade minuter. Gästerna Ockelbo saknade inte målchanser de heller men det dröjde till matchens 65:e minut innan gästerna fick näta första gången. Torsåkers veteran, 42-årige inhoppare Morgan Lundgren bidrog förtjänstfullt men det hjälpte inte denna gång.

TORSÅKER–OCKELBO 0–4 (0–0)

Mål, Ockelbo:

Dan Alfredsson, Martin Klang, Ramez Mohammed, Erik Sandin.

Domare:

Nermin Ukic, Sandviken.

Bäst i Torsåker:

Robin Persson (b).

Bäst i Ockelbo:

Filip Jonsson (mf).

Mer läsning

Annons