Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SAIK föll med tennissiffror efter mardrömsstart

Efter en katastrofal första halvlek med underläge 4–0 så ryckte SAIK upp sig lite i andra och kunde putsa till siffrorna till 6–3. Rena rama tennissiffrorna och man får fortsätta vänta på sin första seger.
– Vi vinner sista halvtimmen med 3–0 i alla fall, så det får vi väl ta med oss till nästa match, säger Magnus Sjöstrand.

Annons

Bollstanäs spelade för att komma upp på säkrare mark i tabellen och man inledde ganska omgående med att göra mål. Ett mål som SAIK bjöd på enligt Magnus.

– Vi bjuder på de första tre målen och det är såklart för dåligt av oss, säger han.

Ja, innan halvleken var till ända så hade hemmalaget punkterat den här matchen. Och det fortsatte direkt efter pausvilan med två ganska så snabba mål och helt plötsligt så var det 6-0. Skulle det bli en kollaps likt den Järbo hade i lördags? Nä, SAIK spelade upp sig och i takt med att Bollstanäs blev kanske lite nöjda, så kröp gästerna lite närmare i alla fall.

– Vi gör tre riktigt fina spelmål och det hör inte till vanligheterna, säger Magnus med ett lätt skratt.

Och det kanske är så man måste ta resten av säsongen nu, med ett leende. Allt hopp om att klara sig kvar är nu borta. Nu gäller det att se positivt på resten och göra vad man kan av situationen.

– Det vore roligt om vi någon gång den här säsongen fick spela med det tänkta manskapet. I dag fick vi återbud i sista stund och så har det sett ut hela säsongen, avslutar Magnus.

Nästa match för SAIK är nästa lördag då Heby kommer på besök.

1-0 (7) Stefan Dolkow, 2-0 (31) Sebastian Hautamäki, 3-0 (38) Stefan Dolkow, 4-0 (45) Erik Mattias Johansson, 5-0 (48) Andreas Wikström, 6-0 (51) Martin Hedlund, 6-1 (55) Daniel Westlund, 6-2 (70) Markus Eriksson, 6-3 (82) Magnus Grip

Niclas Larson, Solna

238

3: Karl Henrik Olsson, mf

2: Daniel Westlund, f

1: Mattias Håmås, mv

Mer läsning

Annons