Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sandviken jagar tredjeplatsen

Med bara en match kvar att spela så har egentligen Sandviken ingenting att spela för. Eller har man det?
– Tredjeplatsen känns faktiskt viktig, säger tränaren John Wall.

Annons

Men man har ju inte allting i egna händer för att klara av den där tredjeplatsen som just nu innehavs av Vallentuna på 33 poäng, lika många som fyran Sollentuna och en pinne före Sandviken. Alltså måste Sandviken få med sig ett bättre resultat poängmässigt än de två lagen. Tyvärr så saknas tre spelare på grund av skador. Det är Anders Stenström som har problem med ett knä. Tyvärr verkar det vara ett ledband och då kan han bli borta ett tag framöver. Christian Gauffin har även han problem med ett knä och Rickard Viklöf har fått en bristning i baksidan av låret.

För motståndet står tvåan Skiljebo som just nu är i ett ingenmansland med ingen chans att varken komma uppåt eller nedåt i tabellen. Kanske en chans för Sandviken att ta tre viktiga poäng i striden om tredjeplatsen.

– Vi vill avsluta på ett värdigt sätt, säger John Wall.

Sandvikens trupp: Goran Jovanovic, Niklas Nyström, Jonas Österberg, Olof Mård, Khochin Ali, George Waweru, Johan Bergström, Johan Östlund, Filip Johannesson, Tobias Wanke, Marcus Olofsson, Salar Ali, Daouda Sall, Shiri Dadgar, Andreas Svensson, Christopher Lundin.

Annons