Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sandvikens IF tog hem junior-DM

Det blev Sandvikens IF som tog hem DM för juniorer på Stålringens konstgräs igår då laget vann över Hofors med 4–1.

Annons

De bägge lagen startade matchen lite svagt i kylan och några målchanser såg vi inte till under de första 25 minuterna men därefter vaknade SIF till något och Robin Krantz och Emil Grönqvist kunde se till att laget hade en 2–0-ledning i paus och det var rättvist då SIF var det lite bättre laget.

I den andra halvleken blev spelet och kombinationerna något bättre och HAIF fick vittring då Lamin Sayang kunde slå in bollen från nära håll och då såg Hofors ut att vara på gång men Sandvikens mittfältare Kristoffer Simensen som i den första halvleken var lite anonym ville dock annat då han två gånger om med suveräna framspelningar frispelade sina lagkamrater, först Faris Omerovic som gjorde 3–1 och därefter Robin Krantz som gjorde sitt andra mål fram till 4–1.

Spelmässigt blev aldrig det här någon höjdar match men visst vann SIF rättvist då laget klart vann kampen om mitten men visst försökte Hofors även om laget inte hade den stora målskytten i sitt lag.

DM-guld till SIF och silver till Hofors som även fick ta emot priset för segern i division 7.

SANDVIKENS IF–HOFORS 4–1 (2–0)

Målen: 1–0 (28) Robin Krantz, 2–0 (38) Emil Grönqvist, 2–1 (54) Lamin Sayang, 3–1 (58) Faris Omerovic, 4–1 (69) Robin Krantz.

Domare: Lars Ramstad, Hofors.

Hörnor: 5–6.

Publik: Dryga 100 i kylan.

Matchens tre stjärnor

3: Kristoffer Simensen (mf), SIF

2: Jacob Karlsson (mf), SIF

1: Robert Krantz (mf), SIF

Mer läsning

Annons