Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skadedrabbat Brynäs i dag

Valbo och Brynäs står inför viktiga uppgifter i dag. Det förstnämnda laget för att spela bort sig från nedflyttningsstriden medan fjärdeplacerade Brynäs inte helt vill tappa mark till Rengsjö och Hudiksvall i toppen.

Annons

– Vinner vi den här matchen har vi gjort en bra vårsäsong. Då blir vi trea och har häng på toppen, säger Brynästränaren Dennis Berglund inför dagens bortamöte med nästjumbon Ytterhogdal.

Men laget riskerar dessvärre att bli utan fyra rutinerade spelare till dagens match. Pelle Carlsson är osäker på grund av skada och Anders ”Dojan” Nilsson ser inte heller ut att kunna spela. Dessutom är Omar Guidji avstängd.

– Vi har varit skonade för skador tidigare, men det ska inte vara några problem. Vi har fullgoda ersättare. Mycket ska till och dom ska slå oss, det vågar jag säga, säger Berglund.

I samma serie möter Valbo Dala-Järna i vad som blir en kamp i tabellens mittenskikte av vilket lag som kan dra allt längre i från nedflyttningsstrecket.

Och parallellt till detta, i division 3 norra svealand, möter jumbon SAIK Karlsberg på bortaplan. Hittills har laget bara tagit en poäng och har tio poäng upp till nästjumbon, just Karlsberg. Om sandvikarna inte redan är avsågade, så är man definitivt nära att bli det vid eventuell förlust i dag.

Annons