Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strömsberg möter tabelljumbon

Det är inte var dag som Hedens IP i Strömsberg gästas av lag med allsvenska meriter. Men kvällens gäster, Sandvikens AIK, fanns med i allsvenskan i mitten av 1950-talet.

Annons

Nu handlar det om fotbollstrean och ett möte med tabelltvåan Strömsberg.

Naturligtvis får hemmalaget finna sig i att vara klar favorit mot SAIK, som verkligen haft en tung start den här säsongen.

Visst ska Strömsberg kunna vinna den här matchen. Laget har ju bara tagit stryk i en enda match på de spelade sju omgångarna av Svealandstrean.

– Mot SAIK gäller det att vi är skärpta redan från start. Vi ska naturligtvis se till att det är vi som ska föra spelet och uppträda disciplinerat från start. Får vi ett tidigt mål så ska det kunna gå vägen, menar Kindström.

Som Sporten tidigare berättat så lämnade SAIK:s tränarpar Johan Forsström och Benny Svanberg sina uppdrag i veckan. Spelarna Magnus Sjöstrand och Peter Broman tog över tillsammans med lagledaren Daniel Ljunggren.

– Dom hinner väl inte göra så stora förändringar på så kort tid. Men kanske vi ändå kan ha lyckan med oss och plocka en poäng i Strömsberg. Kanske det kan komma en underskattning med i bilden. Man vet aldrig, säger Arne Broman inför kvällens gränsderby. Sören Åkerman

Mer läsning

Annons