Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Super-Dragan berättar om krocken

/

Förre Gefle IF-hjälten Dragan Kapcevic, anfallsstjärna i Östersunds FK, krockade med bil strax efter lunch på måndagen och fördes med ambulans till sjukhuset.
– Tur att jag var ensam i bilen. Det brukar oftast åka med tre–fyra lagkompisar, säger en skärrad Kapcevic.

Annons

Dragan Kapcevic körde ut i korsningen Lignells väg och Eriksbergsvägen i stadsdelen Karlslund i Östersund och blev påkörd i högersidan. Kapcevic bil knuffades sedan in i en tredje bil som kom körandes emot, och alltså inte var parkerad som vi tidigare felaktigt uppgett.

– Jag uppfattade inte att bilen kom och blev påkörd i sidan av en stor Jeep eller något sådant, snurrade sedan ett halvt varv och in i en tredje bil, förklarar Dragan Kapcevic från sjukhuset dit han fördes med ambulans, men mest för en rutinundersökning.

– Alla inblandande i olyckan ska må bra och ingen verkar ha skadat sig. Tror att det bara är jag som är kvar på sjukhuset. Läkarna är noga och gör en undersökning för säkerhets skull, kollar nacke, rygg och så där. Jag väntar på röntgen just nu, säger Dragan Kapcevic.

Han var, liksom lagkompisarna i ÖFK, på väg till en dansklass på Körfältet, årets uppdrag i klubbens kulturprojekt. Därför var många ÖFK-spelare på plats kort efter olyckan, men som tur var inte inblandade.

– Bra att de inte åkte med mig i dag eftersom jag blev påkörd på passagerarsidan. Min bil fick mest skador, säger Dragan Kapcevic.

ÖFK-anfallaren var inblandad i en svår krock 2007 då han klämdes fast under en bil och fotbollskarriären befarades då vara i fara. Det var den inte. Kapcevic kom tillbaka och har varit lyckosam i sitt första år med ÖFK i superettan och bland annat gjort tre mål.

Den här gången ser allt ut att ha gått bättre, även om man förstås är omtumlad efter en bilkrock.

– Det blir en liten chock, säger Dragan Kapcevic.

Mer läsning

Annons