Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svagt avslut av Strömsberg

Strömsberg gjorde en av sina sämre matcher den här säsongen, när man lät sig besegras av Gamla Upsala på lördagen med 3-0 hemma på Hedens IP.

– Efter deras första mål var vi inte ens i närhetena av att vinna. Men nu gav inte heller alla våra spelare sitt bästa i den här matchen, sa en lätt besviken Conny Asklöf tränare för Strömsberg.

Annons

Gästande Gamla Upsala vann helt rättvist och hade den motivation som behövs för att vinna en match.

– Vi var det bättre laget i dag och vann helt rättvist, sa också Ramin Kiani en nöjd tränare för gästernas lag.

Visst - det var inte den rätta inställningen hos hemmalaget. Men Strömsberg saknade också lirare som Johannes "Jossa" Eriksson, Martin Sundström (båda sjuka), Björn Berglund (fotskadad) och Robin Andersson avstängd.

Helt klart betydde deras frånvaro en hel del.

– Jo, men de övriga ska kunna ställa upp bättre än i dagens match, menade med all rätt hemmatränaren.

Hur ser du på säsongen i övrigt?

– Jo, säsongens insatser är klart godkända. Jag hade väl hoppats på en placering något högre i tabellen. Men säsongen är godkänd, summerade alltid klarsynte Conny Asklöf.

Nu ska också med ens sägas att det här inte var någon bra fotbollsmatch. Fram till gästernas första mål så var det ändå match, men sedan var det inte mycket som stämde när det gällde fotbollsspel. Speciellt då från hemmalagets sida.

GUSK:s första mål kom enfter 19 minuter och här var det Ahmed Kanjou som satte bollen i hemmamålet.

Efter en frispark i den 25 matchminuten hade dock Kabba Langley en farlig nick mot gästernas mål. Men bollen gick strax över ribban.

Strax efter spelad halvtimme så hade också gästernas Martin Östlund ett friläge framför Tobias Skärberg i hemmamålet. Även här gick bollen över målställningen.

Nu kunde ganska logiskt gästerna öka på till 0-2. Målskytt Henrik Englund.

Innan pausvilan hade hemmalaget en vass framstöt. Men även Danne Käll missade målet.

Efter pausvilan dominerade GUSK klart, men det dröjde ändå till den 80 minuten innan gästerna kunde sätta ett tredje mål. Det var Emil Granelius som nickade bollen in i nätmaskorna efter en högerhörna.

GUSK vann också hörnorna med 8-4, vilket också till viss del speglar det övertag gästerna hade, speciellt då under andra halvan av matchen.

Kabba Langley jobbade bra hela matchen. Det får också gälla för Simon Grudéus, även om han slog ovanligt många felpass, Danne Käll och Johan Pettersson får ockaså godkänt. I övrigt kan man kräva mer av utespelarna i en höstfinal.
Sören Åkerman

Mer läsning

Annons