Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se Sandviken–Brage direkt på webben

/
  • Jimmy Hansson återvänder till SIF från Avesta och är spelklar redan mot Brage i kväll.


- Här kan du se matchen och skapa ett konto eller logga in -

På onsdagskvällen är det dags för rafflande cupdramatik på Jernvallen när SIF tar emot Brage i första omgången i Svenska cupen.
Har du inte möjlighet att se matchen på plats visar vi den direkt här på vår sajt.

Annons

Det enda du behöver göra är att logga in – eller att skapa ett konto hos oss. När man har gjort det kan man se både livesport och ta del av allt vårt premiuminnehåll på sajten – helt utan extra kostnad.

- Här kan du se matchen och skapa ett konto eller logga in -

****

Efter en bra vårsäsong och härlig start på höstsäsongen är Sandvikens IF just nu tabelltrea och bara en poäng från serieledning i div 2 Norra Svealand. På onsdagskvällen tar man emot IK Brage, just nu placerat i mitten på Norrettan, i svenska cupens första omgång på Jernvallen.

SIF räknar förstås på nytt med storpublik på Jernvallen i Sandviken, det kom ju hela 876 personer när laget spelade 3–3 mot Enskede för en vecka sedan.

Har du inte möjlighet att vara på plats den här gången kan du se matchen direkt här, utan kostnad.

– Det känns jättekul att vi kan ge fansen livesänd cupfotboll på våra sajter med all dramatik det innebär, säger Henning Johannesson, nyhetschef Mittmedia Sport.

Matchen, som är ett klassikermöte, blir också en kraftmätning mellan ett lag i bra form, SIF, och ett lag som har lite mer att bevisa i form av Brage.

– Det kommer säkert bli spänning, nerv och frågan är om det till och med går till förlängning och kanske straffar. Brage vill säkert visa att man är i en division högre än Sandviken och tvärtom ser SIF chansen att visa att laget är minst lika bra som lagen i ettan, funderar Henning Johannesson.

I vilket fall som helst kommer det bli en intresssant match som du ser här hos oss med avspark 19.00. Sändningen drar vi i gång 18.50. Kommenterar matchen gör rutinerade fotbollsreportarna Johan Green och Magnus Hägerborn.

Sandvikens IF meddelade också på tisdagen att populäre Jimmy Hansson återvänder till SIF efter att ha spelat vårsäsongen hos seriekonkurrenten Avesta.

Mer läsning

Annons