Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tehini såg SIF bli mållöst

SIF:s nya högerback Zohair Tehini fick se SIF spela 0–0 mot division 1–laget Brage. SIF:s första mållösa träningsmatch på flera år.
– Det har nog inte hänt på tre-fyra år, säger tränaren Tony Jennevret.

Annons

Värvningskarusellen i SIF är i full gång. Laget har inför den kommande seriestarten gjort klart med inte mindre än sju nyförvärv. En av dem är 19-årige högerbacken Zohair Tehini.

– Jag var och provspelade i Väsby tidigare men fick inget kontraktserbjudande. Sandviken hörde av sig och det känns som det bästa för mig.

I december skrev han på papperen. Nu ser han fram emot den kommande säsongen och seriestarten den 18 april.

– Vi har ett ungt lag med många nya spelare men jag tror vi kan ligga i toppen, fortsätter Tehini.

Mot Brage fick 19-åringen stå på sidan och se sina kamrater spela. Det var i träningsmatchen mot Sirius för en dryg vecka sedan som Zohair ådrog sig en hjärnskakning efter en duell med en Siriusmittfältare.

– Jag har börjat träna och hoppas kunna vara med i helgen när vi spelar i Svenska Cupen, avslutar Tehini.

Utöver Tehini är även fler nyförvärv på gång till SIF. Enligt tränaren Tony Jennevret kommer det bli aktuellt med åtminstone ett par spelare till. Detta bland annat efter att Christopher Lundin fått hälsenan avsliten.

Ett av namnen som nämns är Danish Ali från Dalkurd, liksom Christian Gauffin Eriksson och Mattias Wiklöf.

– Vi har kommit längst med Christian. Vi är intresserade av Wiklöf men han väntar i dagsläget på ett ja eller nej från Brage, avslutar Tony.

Mer läsning

Annons