Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Toppen besöker botten på Jernvallen

Annons

INFÖR TREAN. Dagens match mellan Sandvikens AIK och Strömsberg på Jernvallen i division 3 norra Svealand kommer att bli ett möte mellan toppen och botten I tabellen. SAIK är som bekant överlägset sist i tabellen med som bäst tre oavgjorda matcher, gästerna Strömsberg har 33 poäng och en förlust.

– Grabbarna ska ha credit för att de kämpar och sliter trots det läge som vi är i, det är positivt på både träningar och matcher, säger SAIK:s tränare Peter Broman.

Förra mötet mellan lagen slutade med en förkrossande 9–0-seger för Strömsberg som går som tåget i trean. I laget finns bland annat tidigare GIF-spelaren Thomas Hedlund och målkungen Pontus Parling som mäktat med 19 mål på 14 matcher. SAIK har däremot haft enorma problem med målskyttet samt med att hålla tätt bakåt, 14 mål framåt och 54 bakåt är inte någon utmärkt statistik.

– Det är självklart ett tufft möte, men vi kommer att gå in och ge järnet. Det känns som att vi är i bra form och vi har bara en spelare borta nu, menar Peter Broman.

SAIK kommer senast från 0–7-förlusten mot Assyriska innan man hade två raka matcher utan förlust.

GUSTAF WALLINDER

Annons