Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tung start för Axelssons Valbo

Nya Valbotränaren Mats Axelsson fick inte den start han önskat sig då laget premiärspelade i Div 3 södra Norrland på Nynäs igår, förlust med 0–1 mot Tunabro.
– Jag är grymt besviken, sade Mats efter slutsignalen.

Annons

Och besviken skall Mats vara också då hans Valbo i den första halvleken inte presterade ett dugg som liknade Div III fotboll. Laget skall vara glada att det bara var ett måls underläge då Tunabro hade möjligheter till mera och Jens Andersson hade en kanon i ribbans underkant i slutet av halvleken.

Tunabro kom till spel med några namn på skadelistan och inte blev det bättre då Jocke Hall fick transporteras den knappa kilometern till Gävle sjukhus med ett brutet ben.

– Idag var det rädda och skrämda spelare i vårt lag, märkligt då vi har så duktiga spelare i truppen, fortsatte Axelsson.

Med en kvart kvar att spela plockade Axelsson in 19-åriga Jonny Nilsson på mitten och det blev en injektion för laget som började spela som ett lag. Men närmare en kvittering än ett stolpskott från Henrik Eklund kom man nu inte.

Tunabro hade ett 2–0-mål inne efter en tilltrasslad situation i Valbos straffområde i den andra halvleken, men domaren valde efter överläggning med ena assisterande domaren att döma bort målet för offeside. Det spelade mindre roll då Valbo hade det mycket tungt med att skapa kvitteringschanser.

– Det känns som vi slarvade bort den här matchen, men vi får ta nya tag mot Hudiksvall borta nästa helg, avslutade Axelsson

0–1 (11) Jon Geselius.

Gustav Nyberg, Eskilstuna.

6-6.

Magnus Schiller, Andreas Sköld, Roger Nilsson.

Max Matta, Jonny Nilsson, Kim Oscarsson.

Mer läsning

Annons