Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Valbo rasade på fem minuter

Valbos herrar åkte på en rejäl kalldusch i gårdagens match mot Rengsjö. Raset från 2–0 till 2–3 innebär att man nu är indragen i bottenstriden på allvar. – En extra tung förlust, suckade Jens Törnberg.

Annons

Att fotboll går fort ibland fick Valbo uppleva igår. Två mål och en utvisning mot sig inom en femminutersperiod sänkte Valbo rejält.

– Vi gör alldeles för många individuella misstag, i stort sett alla deras mål kommer på grund av slarv i vårt försvarsspel, tyckte tränaren Jens Törnberg.

Inledningen som Valbo stod för var åtminstone strålande. Tvillingarna Marcus och Alexander Larsson kompletterade varandra väldigt bra under den första kvarten.

– Vi har spelat ihop sedan vi var små, så samspelet är det inget fel på, sa den ena brodern Alexander.

Först serverade Marcus brorsan med en perfekt genomskärare vilket ledde till 1–0 efter fem minuter. I den trettonde minuten var det omvända roller med Alex som framspelare och 2–0 var ett faktum.

– Vi gör främst en mycket bra inledning på matchen men sjunker ju mer den första halvleken rullar på, tyckte Törnberg.

Rengsjö reducerade under den första halvleken och hade även ett stolpskott vilket skakade hemmalaget Valbo som dock såg säkra ut med sin ledning.

Efter paus fungerade inte mycket för Valbo. Trots några hyfsade chanser i början tog Rengsjö över och dominerade totalt den sista halvtimmen.

– Vi gör inte många rätt under den andra halvleken, ingenting fungerade, suckade Valbos målskytt Alex Larsson.

Kvitteringen sköts in för Rengsjö, Henrik Persson i Valbo åkte på rött kort och Rengsjö gjorde 3–2. Allt på en gång och Valbo åkte på en rejäl kalldusch såväl i matchen som i tabellen.

– Det har ett sett bra ut under uppehållet men vårt spel i den andra halvleken idag är under all kritik, suckade Törnberg.

Valbo är i och med förlusten kvar på elva poäng med två poäng ner till nedflyttningsplatsen i division 3.

VALBO–RENGSJÖ 2–3 (2–1)

Målen:

1–0 (5) Alexander Larsson, 2–0 (13) Marcus Larsson, 2–1 (25) Christian Törnros, 2–2 (65) Erik Wästman, 2–3 (70) Robin Modd.

Hörnor:

4–4.

Domare:

Ramin Navaee, Uppsala.

Valbos tre stjärnor

3: Max Matta, mv

2: Alexander Larsson, f

1: Marcus Larsson, f

Annons