Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bråk på Kaserngatan – tre polisbilar ryckte ut

Vid 22:30 på onsdagskvällen fick polisen larm om ett bråk vid Kaserngatan vid Södertull. Det slutade med en anmälan om misshandel och två omhändertagande.

Annons

Enligt en person som bor i närheten ska en man och kvinna ha skrikit grova förolämpande ord till varandra. Civilpolis anlände till platsen och försökte lugna ner sällskapet som bestod av tre kvinnor och en man, samtliga mellan 20 – 30 år. Polisen uppmanade också personerna att lämna området, vilket ingen gjorde.

Fem-tio minuter senare kom tre polisbilar till platsen. Innan dess hade mannens sambo och hennes syster hamnat i regelrätt bråk. Mannen försökte avstyra bråket och fick då en smäll så han åkte i backen. Sedan ska ett par av kvinnorna också åkt i backen under tumultet.

Mannen och sambons syster omhändertas och får åka med till polisstationen. Där anmäler mannen sin sambos syster för misshandel. Innan några ytterligare förhör görs ska båda få nyktra till. Samtliga fyra som var inblandade i bråket är sedan tidigare kända av polisen.

Vad som var orsaken till bråket är inte känt men samtliga inblandade är bekanta med varandra.

Mer läsning

Annons