Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Clarion Hotel Winn bland de bästa hotellen i landet – igen

/
  • Mikael Junger, hotelldirektör på Clarion Hotel Winn – ett av Sveriges 25 bästa hotell enligt omdömen på resesajten Tripadvisor.

Clarion Hotel Winn har utsetts till ett av Sveriges 25 bästa hotell – för andra året i följd.
På fredagen ska det firas med tårta och alkoholfritt bubbel.
– Det känns stort, säger hotelldirektör Mikael Junger till Arbetarbladet.

Annons

LÄS MER: Omdiskuterad bild på Gävlehotellets toa – "Den är sexistisk"

Både i kategorin "Bästa hotell" och "Bäst service" hamnar Clarion Hotel Winn på 14:e plats i landet, när gästerna har fått lämna omdömen på resesajten Tripadvisor om sin vistelse på hotellet. Det innebär en dekal intill hotellets namn på webben.

– Fan vad kul, säger jag bara. Precis som förra året kommer vi med på listan och det är en frukt av vår fantastiska personal, säger Mikael Junger, hotelldirektör på Clarion Hotel Winn.

"Centralt med fantastisk restaurang" och "Lyxhelg i Gävle!" lyder två av omdömena på resesajten.

– Vi vill att våra gäster ska få med sig något härifrån. De ska känna sig som hemma, väl omhändertagna och få sina behov tillgodosedda på ett behagligt sätt. Det har vi jobbat stenhårt med. Vi är inget lyxhotell, därför är det extra viktigt hur man upplever atmosfären och personalen, säger Junger.

LÄS OCKSÅ: Svårsläckt brand i Winnhuset

Just att bli sedd som kund är det viktigaste av allt, enligt Mikael Junger.

– Det är det människor älskar. Jag kan själv känna det när jag står i snabbkaffekön, jag kan stå länge där om jag känner att personalen gillar mig, säger Junger.

På fredagen kommer Clarion Hotel Winns personal att fira utmärkelserna.

– De är överlyckliga och vi kommer att samla alla våra anställda för tårta och alkoholfritt bubbel, säger Mikael Junger.

Det bästa hotellet enligt Tripadvisors användare blev Lydmar Hotel i Stockholm – och bästa servicen finns hos hotell Upper House i Göteborg.

LÄS MER: Värstingen som dök rakt in i affärsvärlden

Mer läsning

Annons