Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dansbandskväll höll polisen sysselsatt

En rattfyllerist körde in i bord och stolar. En kvinna misshandlades och en annan utsattes för ett våldtäktsförsök.

Polisen hade fullt upp under tisdagens dansbandskväll på Ön i Hedesunda.

Annons

Bord och stolar hamnade i vägen för den onyktre bilföraren vid halv tiotiden. Ordningsvakten som såg det hela larmade polisen.

Det visade sig att den 35-årige bilföraren hade 1,84 promille alkohol i blodet. Polisen omhändertog honom eftersom han var så pass berusad.

Mannen, som hör hemma i Norduppland, är nu misstänkt för grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik. Körkortet har tagits ifrån honom.

Strax efter midnatt blev en 26-årig kvinna omkulldragen i håret av en annan kvinna. Hennes pojkvän, som är jämnårig med offret, slog henne med knytnävar där hon låg på dansgolvet.

En 19-årig kvinna som hade gått och satt sig lite avskilt för att vänta på sina kompisar blev utsatt för ett våldtäktsförsök vid halv två. En okänd man kom fram och började klämma henne på brösten.

Mannen tog henne på halsen, i ansiktet och på benen. Av någon anledning lämnade han henne i fred efter ett tag. Kvinnan chockades av händelsen och har därför oklara minnesbilder, enligt polisen.

Polisen har säkrat spår från våldtäktsförsöket, bland annat kvinnans kläder som mannen ska ha vidrört. De har ingen misstänkt för brottet.

Mer läsning

Annons