Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Drogpåverkad flydde upp på tak

/
  • En motorcyklist körde omkull utanför brandstationen i Gävle och fick föras till sjukhus. Bara en liten stund senare försöker två narkotikapåverkade män stjäla hans motorcykel, men stoppas. Då flyr den ena mannen upp på taket på Thoren Business School, men grips där av polis.

Ett mindre drama utspelade sig i centrala Gävle på fredagseftermiddagen.

Annons

En motorcyklist körde omkull utanför brandstationen på Fältskärsleden i Gävle vid 14-tiden. Motorcyklisten ska ha kört omkull när han försökte köra om ett annat fordon. Mannen är född år 1961. Föraren fördes till sjukhus med en axelskada.

En liten stund senare kom två narkotikapåverkade män till platsen i en bil. Den ena mannen försöker att stjäla motorcyklistens motorcykel, men han kommer inte så långt innan han blir stoppad av en person som ser honom. Då försöker mannen fly ifrån platsen och springer in i byggnaden där Thoren Business School håller till. Mannen springer i genom byggnaden och upp på taket. Där kan mannen sedan gripas av polisen.

Männen är födda år 1978 och 1982. De är misstänkta för tillgripande av fortskaffningsmedel, drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Mer läsning

Annons