Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dunkers maratonturné samlade in 65 000 till utsatta barn – "Det gick vansinnigt bra"

/
  • Under förra årets turné var Svenne Rubin med som gästartist. Under årets runda var det John Lindberg som fanns med som gästartist.

Hittills har det blivit 65 000 kronor insamlat till förmån för SOS Barnbyar under maratonturnén som Ingemar Dunker med band har arrangerat.
– Vi fortsätter med det där så det kommer förhoppningsvis mer, säger Ingemar Dunker.

Annons

LÄS OCKSÅ: Dunker och Lindberg på maratonturné: 15 spelningar avklarade – 68 återstår

Sedan 2010 har Ingemar Dunker med vänner gett sig ut på en turné med flera spelningar i länet och i år slog de rekord med 83 spelningar på fem dagar. Med sig hade de en bössa för att samla in pengar till SOS Barnbyar.

Under tisdagen la Ingemar Dunker ut ett vykort från SOS Barnbyar som tackade för de 65 213 kronorna som skickats in men mer pengar ska det bli berättar Ingemar Dunker.

– Det där är inte bara årets turné utan även från förra året så det är insamlat på två veckor kan man säga. Vi fortsätter med det där så det kommer förhoppningsvis mer, säger han.

LÄS OCKSÅ: Snart drar Dunker ut på ännu en turné-mara

Han kommer fortsätta ta med sig bössan ut på konserter och låta människor skänka pengar och han är glad över det som hittills kommit in.

– Det var lite segare i starten i år men sen gick det vansinnigt bra, säger han.

För fler lokala nyheter och pushnotiser om viktiga händelser från just ditt närområde, ladda ner vår nya app till din Iphone eller Android!

För Iphone: Hämta här

För Android: Hämta här

Mer läsning