Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera narkotikabeslag under natten

Under natten gjordes ett flertal narkotikabeslag.

Annons

LÄS OCKSÅ: 17-åring misstänkt för narkotikabrott

Vid 21-tiden kontrollerades en personbil på Klangberget i Sandviken. En man i 38-årsåldern uppvisade tydliga tecken på drogpåverkan. Han medtogs för kroppsbesiktning och släpptes sedan efter förhör. Mannen är misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

I bilen fanns även en man i 25-årsåldern, som också uppvisade tecken på drogpåverkan. Han fick också följa med till stationen för kroppsbesiktning och patrullen fann en mindre mängd narkotika som togs i beslag. Mannen släpptes efter förhör.

Vid 01-tiden kontrollerades en 50-årig man intill en personbil vid Bilisten i Kungsgården. Då polisen misstänkte att mannen hade narkotika på sig genomfördes en kroppsvisitation och en mindre mängd togs i beslag.

LÄS OCKSÅ: Därför ökar drogdöden i Gävleborg

I Gävle gjordes också en kontroll på Mårdängsvägen strax efter 01-tiden. En man i 50-årsåldern uppvisade tecken på drogpåverkan, han medtogs för kroppsbesiktning och släpptes sedan efter förhör. Han är nu misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt grov olovlig körning.

Passageraren i bilen, en man i 42-årsåldern, medtogs för kroppsbesiktning efter att ha uppvisat tecken på drogpåverkan. Efter förhör släpptes mannen, som är misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

LÄS OCKSÅ: Utpekad Chicanos-president fälld för narkotikabrott

Mer läsning

Annons