Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Galamingel på Läkerolen

/
  • ÅRETS POSITION. Ulrika Malmkvist, utvecklingsansvarig på Sandbacka Park prisades i går för Årets position. Men det visste hon inte tidigare på kvällen när hon minglade tillsammans med Malin Lindfors, kontorschef på Swedbank.
  • FÖLJDE MED. Annelie Persson från Hemtex  i Gävle följde med väninnan Veronica Jansson från Mix Megapol på företagargalan. ”Jag är här för att knyta kontakter och se vad andra åstadkommit”, säger Veronica Jansson.
  • FICK AKTIEKAPITAL. Johan Berg, 24 år, och Jacob Jansson, 18 år, från Sandviken belönades i går med 100 000 kronor i aktiekapital i ett eget aktiebolag av Ungab. Johans Bergs idé är att göra snabba hemsidor medan Jacob Jansson vill starta en reklambyrå. ”Det här är min framtid, nu har jag fått en chans att förverkliga en dröm”, säger Johan Berg, som studerar internetteknologi på Högskolan i Gävle.
  • FRÅN SWEDBANK. Peter Thunell, företagschef på Swedbank syntes i vimlet tillsammans med Monica Rahm från Göranssonska stiftelsen. ”Jag tror det här med nätverk är viktigt”, sa Monica Rahm.

Ungefär 700 personer samlades i går kväll på Läkerol arena i Gävle för att hylla företagare i länet.

Annons

På företagargalan Eldklotet delades priser ut i minst 16 olika kategorier, däribland årets marknadsförare, årets entreprenör, årets position och årets företagare i respektive kommun.
– Vi vill gemensamt hylla alla företagare som gör ett bra jobb i sin vardag och i kväll vill vi lyfta fram duktiga företagare och ge dem den uppmärksamhet de förtjänar, sa Östen Johansson, ordförande i Företagarna Gävleborg i sitt välkomsttal.
Årets företagare i Gävleborgs län tillkännages först klockan 23 och kommer därför att presenteras i Arbetarbladet på måndag.

Mer läsning

Annons