Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där...

/
  • Sanna Kronsell, till höger, vann en natt i gondolen ovanpå Globen tillsammans med flickvännen Anna Andersson.

...Sanna Kronsell från Gävle som fick sova en natt ovanpå på Globen tillsammans med sin flickvän.

Annons

Varför fick du sova en natt i gondolen på toppen av Globen?

– Det var en tävling som företaget Airbnb anordnade, och då skulle man skriva en motivering varför man skulle sova där och jag råkade vinna. Det var helt fantastiskt.

Vad hände på kvällen?

– Det var inta bara att sova där, vi kom dit vid 18-tiden och då fick vi först en guidad tur i Tele2 Arena. Sedan såg vi nere på planen att det var ett bord dukat för två. Där serverades vi en trerättersmiddag på mittpunkten. Och så var det en artist som spelade för bara oss två. Först kände jag att det skulle kunna vara utsatt att sitta där, men det var väldigt romantiskt, mäktigt att få en privat spelning.

De hade inrett en av gondolerna till ett sovrum. Det var supermysigt, en säng, och lite godis och en kikare. Och morgonrockar hade vi fått. Det var svårt att sova, man ville egentligen inte sova. En gång i livet händer det här och då vill man inte sova.

Man ville vara kvar där och bo där, så vi sa att vi kommer tillbaka nästa måndag.

Vad var det bästa?

– Helhetsupplevelsen. Jag vill säga allt. Att vi fick äta middag på Tele2 Arena, människorna som var värdar. Måste jag säga en sak får det bli att spendera en natt där uppe tillsammans med min flickvän.

Mer läsning

Annons