Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Sergios nya jobb

/

Hallå där...
... Sergio Antonio Manzanares, som har fått ett nytt jobb som projektsamordnare på Kultur & Fritid i Gävle.

Annons

Vad innebär det nya jobbet?

– Jag ska bland annat ansvara för stadshusutvecklingen i kommunen och jag ska se till att människor söker medel för att utveckla projekt i Gävle kommun. Det ska bli otroligt intressant.

Varför gör du det här?

– I uppdraget vill de bredda och öka mångfalden i Gävles kulturliv och jag har något att tillföra där. Jag har arbetat med kulturfrågor i tio år och jag har sett att det inte är många människor som tar del av kulturen och föreningslivet. Barn och ungdomar är dåligt representerade som kulturskapare och en stad utvecklas inte om de flesta medborgarna inte känner sig delaktiga. Jag känner att jag behöver lägga ned energi på olika områden så att fler människor i vår kommun ska se fler möjligheter i Gävle. Allt fler behöver marknadsföra sig och om man har en idé eller ett förslag på ett projekt så kan man få hjälp med att styra upp det och även få ekonomiskt stöd.

Vad händer med Sergio Magazine?

– Det kommer att tillkomma en ny chefredaktör och ansvarig utgivare, så jag lämnar det helt. Vi har fått till ett bra team och jag har faktiskt inte varit delaktig i tidningsskapandet så mycket på senare tid. Men jag kommer fortfarande att supporta tidningen helhjärtat för jag kan inte låta bli att fortsätta vara engagerad.

Hur blir det med Sommarkvällarna?

– Det är inom Eventbolaget så en annan projektledare kommer att jobba med det. Jag kan nu lämna det då andra kan fortsätta arbeta framåt med alla projekt.

Mer läsning

Annons