Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här grundluras Brynäs personal av Kristin: "Tråkigt med ett hej då-mejl"

/

På torsdagen är Kristin Erikssons säsongsanställning i Brynässhopen över.
Som tack för en trevlig tid lurade hon skjortan av sina kollegor på onsdagsmorgonen – genom att lappa 15-20 bilar på kansliparkeringen.
– Jag sprang ut till parkeringen runt niotiden. Då satt alla i möten och kusten var klar!

Annons

LÄS OCKSÅ: Brynäs erövrar Antarktis

20-åriga Kristin Eriksson, som så sent som för några månader sedan satte Brynäs på kartan när hon placerade en Brynäsflagga i isen på Antarktis, har varit säsongsanställd i Brynässhopen sedan september.

Efter torsdag denna vecka går hon vidare mot nya utmaningar i Stockholm – men innan det bestämde hon sig för att sätta ett minnesvärt avtryck.

– Jag tänkte att det vore tråkigt med ett hej då-mejl som skickas ut till alla. Därför fick det bli en p-bot, säger Kristin Eriksson och fortsätter:

– Jag fick inspiration när jag åkte förbi en bil på stan som hade fått en parkeringsbot.

Kristin snickrade till en egen version av p-bot och tryckte upp tillräckligt många för att sprida frustration på ekonomi-, kommunikations- och marknadsavdelningen.

Ni kan se den fejkade p-boten här intill – som är lätt att förväxla med en äkta sådan. Men då ingen tog sig till p-botens avslutning gick samtliga på det tidiga aprilskämtet...

– Peter Strömsten, Kalle Norling och Larsa Lindberg på marknadsavdelningen sprang alla in till Peter Jensen (driftansvarig) och sa att han skulle ta hand om det där och betala, haha. Då hade dom inte kollat igenom hela parkeringsboten.

– Sedan blev jag typ nedbrottad när det var dags att dricka kaffe vid 10-tiden.

Kristin konstaterar att det kanske var tur att det inte hunnit bli 1 april än.

– Då hade dom kanske förstått att det inte stämde.

Hur upptäcktes blåsningen?

– Först kom Dennis Åkerlind på driften in lite sent, vid kvart över nio. Han var skitnöjd att alla hade blivit lappade utom han och han hade inte heller hunnit kolla vad som stod längst ner.

– Sedan var det Maria Sundman, som jobbar med En bra start, som läste hela lappen efter en kvart. Alla skrattade när dom förstod att p-boten inte stämde.

Blev någon spelares bil lappad?

– Ibland brukar spelarna kunna parkera där, men jag tror inte att någon hade ställt sin bil där den här gången. Det hade varit lite jobbigt...

Det kanske är lika bra att Kristin Eriksson ser upp på torsdagen.

– Vi får se om dom hinner ge igen eller om jag klarar mig, säger hon med ett skratt.

Mer läsning